В цяла Италия се проведоха протести срещу Covid мерките на правителството,

...
В цяла Италия се проведоха протести срещу Covid мерките на правителството,
Коментари Харесай

Протести в Италия срещу Covid мерките

В цяла Италия се организираха митинги против Covid мерките на държавното управление, които включват зелен и супер зелен пропуск, изискващ ваксина или преболедуване и против наложително имунизиране за някои трудови категории и за над 50 годишните. Протестите бяха проведени от над 40 сдружения и комитети.

Най-многобройни бяха митингите в Рим - към 5000 души от цялата страна събрали се на площад „ San Giovanni ”  и в Милано. 

В Рим, пристанищни служащи от Генуа с надписи „ Свобода и Истина ” непринудено се грижеха за спокойното осъществяване на събитието. В Милано, специфичен посетител бе френският академик и притежател на Нобелова премия за откриването  вируса на Спин -  вирусологът Люк Монтание. 

От сцената на площад “XXV април ”, той изрече мнението си за научната страна по отношение на пандемията и съобщи:

Противно на казаното, тези ваксини въобще не защищават. Това излиза наяве последователно и е научно прието през днешния ден. Това потвърждават освен научните опити, само че и тестванията върху болните.

Навсякъде, протестиращите издигнаха лозунги  за независимост базирайки се на Конституцията,  със викания „ долу ръцете от децата ”, „ стига здравна тирания ”, както и за оставката на премиера Марио Драги.  
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР